Stoa Trevare AS er en byggmester i Arendal som tilbyr tjenester innen bygg og trevarebransjen. Vi har også et lite verksted der vi selger en del produkter som er selvproduserte. Sammen med kunden kommer vi frem til den løsningen som er ønskelig å fortsette med. Har du spørsmål rundt noe av det vi kan tilby, ta gjerne kontakt for å få avklart om vi kan hjelpe deg. Vi har mesterbrev.

Nybygg

Å sette opp nybygg og boliger, er noe av det vi i Stoa Trevare AS driver mest med. Vi har lang erfaring innen boligbygging, og kommer frem til gode løsninger sammen med deg. Vi strekker oss langt for å tilpasse oss dine ønsker og behov. Med en byggmester i Arendal, vil du være sikret et godt håndverk.

Rehabilitering

Stoa Trevare AS utfører full rehabilitering av boliger, både innvendig og utvendig. Enten du bare skal ha en oppussing, eller om du skal rive eller sette opp nye vegger, påtar vi oss hele jobben. Er det behov for koordinering med andre yrkesgrupper, utfører vi også dette.

Ombygging

Er du ikke helt fornøyd med husets nåværende planløsning? Da kan en byggmester i Arendal hjelpe deg med å få endret på dette, slik at det er mer tilpasset dine behov. Stoa Trevare AS oppfører også tilbygg dersom du trenger utvidelse av ditt bruksareal.

Diverse tømrertjenester

Stoa Trevare AS utfører i tillegg til overnevnte også bl.a., utskifting av dører, vinduer, gulv, kledning og takstein. Vi legger ny parkett, panel og setter opp nye vegger eller river bort gamle som står i veien.

Byggmester i Arendal

Byggmester i Arendal med eget verksted

Stoa Trevare AS har et eget verksted, der vi produserer egne populære produkter som vi sender over hele landet. Har du noen konkrete ønsker, eller vil se hva vi har å tilby, stikk innom for en uforpliktende prat. Vi lager bl.a.;

Terassespiler
Våre terassespiler er blitt svært populære. Disse leveres i standard utførelse. I tillegg kan vi skreddersy spiler til bruk ved restaurering, reparasjoner osv.

Terassestolper
Terassestolper er også et produkt fra Stoa Trevare. De er ment å være et produkt for deg som vil lage en litt eksklusiv terasse.

Vindusknekter
Vi har profilerte vindusknekter for deg som lettvint og rimelig gir huset ditt et finere preg. Knektene fås i to utgaver, til øvre og nedre vasshelle. Knektene er enkle samtidig effektfulle.

Trekiler
En viss byggmester i Arendal sørger for at dører og vinduer over hele landet sitter skikkelig! Stoa Trevare sine trekiler sikrer nøyaktig og hurtig montering.

Utvendig dør og vindusbelistning
I vår modernetid blir vi mer og mer vant til at det meste til husbygging kommer som monteringsprodukter. Hvis du skulle ønske deg en lettvint og gedigen utvendig vindusbelistning, kan du få den fra oss!